Glamurozni trailer za knjigu Muškarac u šaci

Nakon prošlogodišnje glamurozne promocije knjige u Tkalči, za  “Muškarca u šaci” ovoga ljeta snimljen je trailer u Bluesun Hotelu Kaj u Mariji Bistrici. U glavnoj ulozi se našla autorica knjige Sanela Kovačević Nelly, dok je uloga “muškarca u šaci” pripala pjevaču Marku Vukesu Vuky-u. Modeli su nosili senzualne kreacije hrvatskog brenda True, koje je dizajnirao poznati dizajner Dalibor Betti. Scenarij i video produkciju potpisuje Art and Fact.

“Za mene je ovo veliki uspjeh i izuzetno sam zadovoljna odazivom čitateljica. Trailer je ujedno i svojevrsna najava izdanja knjige na engleskom jeziku te njezinog izlaska na svjetsko tržište”, dodaje Sanela Kovačević Nelly.

Pročitajte više…

 

 

Sanela Kovačević Nelly – Intervju za IN magazin

Vi jednostavno nemate sreće u ljubavi – gospodin savršeni ne pokazuje ozbiljne namjere ili je nakon nekoliko uspješnih spojeva jednostavno nestao? U intervjuu za IN magazin, spisateljica Sanela Kovačević Nelly, autorica knjige „Muškarac u šaci“ otkriva kako osvojiti muškarca.slika-in-magazin-za-clanak

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Ne javljati se prva u početku i prva prekidati telefonski razgovor, smanjiti komunikaciju tako da on bude taj koji želi opet uspostaviti kontakt. Prije svega izazvati znatiželju kod muškarca“, navodi autorica.

Pročitajte više…

 

Održana je svečana promocija knjige „Muškarac u šaci“

http://www.muskaracusaci.com/odrzana-je-svecana-promocija-knjige-muskarac-u-saci/Dana 02.07., u četvrtak, održana je svečana promocija knjige “Muškarac u šaci“ autorice Sanele Kovačević Nelly u ugodnom ambijentu The Lofta u Tkalčićevoj ulici. Glamur, crveni tepih i šampanjac – ovo je zasigurno bila jedna od zanimljivijih promocija knjige jer se uoči iste snimila i reklama za istu ispred objektiva popularnog riječkog modnog fotografa Josipa Čekade. U ulozi muškarca u šaci našao se zgodni pjevač grupe “Joy“ Marko Vukes Vuky koji je pozirao uz spisateljicu Sanelu Kovačević Nelly te modele Sanju Vasiljević i Mateu Uhlik Vidović, a za čiji se glamurozan izgled pobrinuo poznati Salon vjenčanica Katjusha.

Kako je izgledalo snimanje reklame za knjigu “Muškarac u šaci” pogledajte u narednim galerijama i priloženom videu na ovom linku.

SVEČANA PROMOCIJA KNJIGE – “Muškarac u šaci”

Vrijeme: 02.07, četvrtak, 20.30 h

Mjesto: The Loft, Tkalčićeva 59

Svečana promocija knjige „Muškarac u šaci“ održati će se u četvrtak 02.07. u Zagrebu, s početkom u 20.30 h. Očekuju vas pića dobrodošlice, brojna iznenađenja, a nekima će biti uručen i vlastiti primjerak knjige. Uz profesionalni photo session, event će biti medijski popraćen, a dress code je: Dress to Impress (odjeća za večernji izlazak). Započeti ćemo predstavljanjem knjige od strane autorice Sanele Kovačević Nelly, a voditeljsku palicu preuzet će popularni pjevač grupe Joy – Marko Vukes Vuky. Nakon toga slijedi party i dobra zabava u ugodnom ambijentu “The Loft-a”.

 

Knjiga-naslovnica_velika_1

Ukoliko biste željeli osigurati svoje mjesto na promociji, na ovoj stranici ispunite sve svoje podatke (pod naslov upišite “promocija” a pod poruka “želim sudjelovati”). Potvrdu da ste osigurali svoje mjesto na svečanoj promociji dobiti će te na Vašu e-mail adresu. Napomena: Broj pozivnica je ograničen. Ulaz na promociju će biti moguć samo i isključivo ako  ste na popisu uzvanika.

 

 

 

 

 

 

GENERALNI POKROVITELJ

hubitg-media

 

 

 

POKROVITELJI

The-Loft-logo ars-logo-2014_RGB stand-expo-sa-www-plavi_1